Under denna säsong tar vi emot sällskap för middagar endast vid förbokning.
Bokningen kan göras genom att mejla oss på:
restaurangen@ruder.se
eller ringa: 050 410 140

icon_alacarte


Det smakar utsökt!Svenska specialiteter

I vårt kök tar vi vara på närodlat och ekologiska råvaror. Vi köper råvaror från handlare i trakten men plockar vår egen svamp, bär och använder honungen från trädgården.

Vi vill ger er en matupplevelse men samtidigt vara en del av ett sätt att umgås. I dagens stressade vardag ger vi en möjlighet att äta tillsammans och få tid för varandra i en avkopplande miljö.

Förr i tiden åt man längre middagar och samlade alla vid bordet. Det var här alla samtal och familjeangelägenheter avhandlades. Låt oss säga för en dag att det var bättre förr och göra som man gjorde på den tiden.

På Ruder har många släktmiddagar, fester, bröllop och möten med vänner skapat minnen för livet. Njut av middagen i någon av våra matsalar och fortsätt kvällen eller eftermiddagens samtal i någon av våra salonger.

På vår meny hittar du något för alla och för en lyckad tillställning hos oss hör av er i god tid så att vi kan skräddarsy er meny. Vi är vana vid att arbeta med specialkost. Vegetariska alternativ är en av våra specialiteter.

Vill du se mer? Du kan också titta på detta

Bed & Breakfast

Vi erbjuder boende och vistelse i en unik 1700-tals miljö. Med en historisk atmosfär i en naturlig miljö garanterar vi minnesfulla stunder.
Mer information

Konferens & Events

Hos oss träffas ni i en annorlunda miljö och blir ostörda i era samtal och tankar. Välkomna på styrelsemöte, privata affärsluncher mm.
Mer information

Bröllop & Minnesstunder

Våra bröllop skräddarsys tillsammans med Er.  Våra minnesstunder ger er ett tillfälle att reflektera i en annorlunda miljö.
Mer information

Aktiviteter

I vår närhet finns det massor med olika friluftsaktiviteter vi kan rekommendera. Andas frisk luft och umgås i naturen blir lätt en del av er vistelse här. Fråga oss så berättar vi mer!
Mer information

Följ oss!


Please enter your email