Våra rumHistorisk atmosfär i en naturlig miljö

Våra rum är renoverade i genuin sekelskiftesstil. Vi tycker att detaljerna gör helheten och det kommer du att se. Vi tror att du kommer att trivas hos oss och vakna i en tyst och lugn miljö för att sedan serveras en frukostbuffé i vår frukostmatsal. Alla våra rum har tillgång till trådlöst  Internet.

De flesta besökarna vi har är återkommande gäster som hittat till oss någon gång och sedan återvänt när dom är på resa i trakterna. Vi marknadsför oss knappt alls utan lever på nöjda kunder som rekommenderar oss.

Alla våra rum är rök och djurfria på grund av allergi och hälsa. Du är varmt välkommen med barn och vi har flera spjälsängar och även extra sängar till större barn.

 

 


Rum Vilken är din färg?

Gula rummet


Ett rum på entréplan med en dubbelsäng i Gustaviansk stil. Här bor ofta barnfamiljer och gäster som enkelt vill ta sig till sitt rum.

Blå rummet


Här bor du på andra våningen med utsikt mot vägen upp till herrgården. Njut av en sovmorgon i vårt rum med en egen vrå för sminkningen.

Röda rummet


Ett väl tilltaget rum med egen soffgrupp. Här finner du utsikten över ängarna och två enkelsängar i Gustaviansk still. Herrgårdens mest bokade rum.

Gröna rummet


Här skulle tant grön trivas. Njut av gröna nyanser i en frisk blandning och slappna till utsikten över Ruders egendom och vidare ut över fälten. Vid fint väder siktar du Billingen i väster.

Gula rummetHistoria och ro

I södra flygeln på bottenvåningen hittar du vårt gula rum med utsikt mot den lummiga allén. Gula rummet är bekvämt för dig som inte vill gå i trappor och ha nära till vårt gemensamma TV rum. Vakna av doften från morgonkaffet som serveras i vår frukostmatsal på entréplan. En gustaviansk dubbelsäng ger er en skön natts vila och på gaveln i huset hittar du en utgång där du kan njuta av en morgonstund i solen på vår trappa med utsikt över den södra delen av egendomen. Alla våra rum har egen toalett och dusch.


Boka din vistelse nu

Blå rummetDet perfekta rummet för nya tankar

I södra flygeln på andra våningen hittar du vårt blå rum med utsikt mot husets uppfart. Du kommer lättast hit genom vår huvudtrappa i entrén och sedan vidare genom matsalen och in genom den blå salongen. Ta en avkopplande stund i den blå salongen på vägen in i rummet. Här breder den härliga Rokoko soffan ut sig och är en perfekt plats för fotografering. Det blå rummets nyanser ger ro och avkoppling. Även här hittar du en gustaviansk dubbelsäng som ger er en skön natts djup vila och återhämtning. Som granne med det gröna rummet är det blå rummet perfekt för er som reser flera i sällskap och vill ha närhet men ändå kunna stänga om er och få egentid. Alla våra rum har egen toalett och dusch.


Boka din vistelse nu

Röda rummetUtsikt över ängarna

I norra flygeln på andra våningen hittar du vårt röda rum med utsikt mot baksidan och vidare ut över fälten. Du kan se ända bort till Billingen i Skövde när vädret tillåter. Här följer du solnedgången på första parkett. Röda rummet är vårt största rum med plats för extra bäddar. Två gustavianska enkelsängar som står enskilt men kan sättas ihop finner du här. Alla våra rum har egen toalett och dusch.

 


Boka din vistelse nu

Gröna rummetVarje detalj räknas

Ett av våra populäraste rum är det gröna rummet. Ett rum med varje detalj och nyans i balans. Du bor granne med det blå rummet i den södra flygeln på andra våningen och kommer hit genom matsalen och röda salongen eller genom en egen trappa upp från entréplan längst ut i flygeln. Vid trappan kan du också gå ut trädgården eller ta en promenad bland våra parkdammar och njuta av rogivande natur och frisk luft. Du sover i en gustaviansk dubbelsäng och vaknar med en utsikt över baksidan och vidare ut över fälten. Alla våra rum har egen toalett och dusch.


Boka din vistelse nu

Bo hos oss!Vi kommer att kontakta dig


Vill du se mer? Du kan också titta på detta

Bröllop & Minnesstunder

Våra bröllop skräddarsys tillsammans med Er.  Våra minnesstunder ger er ett tillfälle att reflektera i en annorlunda miljö.
Mer information

Konferens & Events

Hos oss träffas ni i en annorlunda miljö och blir ostörda i era samtal och tankar. Välkomna på styrelsemöte, privata affärsluncher mm.
Mer information

Middagar & Möten

Låt oss servera er en meny ni själva är med och bestämmer eller låt oss överraska er. Vi både lagar mat och tar in catering beroende på antal gäster och önskemål om menyn.
Mer information

Aktiviteter

I vår närhet finns det massor med olika friluftsaktiviteter vi kan rekommendera. Andas frisk luft och umgås i naturen blir lätt en del av er vistelse här. Fråga oss så berättar vi mer!
Mer information

Följ oss!


Please enter your email