Ditt bröllopEn speciell plats

Vi kan erbjuda Bröllopsarrangemang i våra vackra miljöer. Vi tar emot både små och stora sällskap. Gör det enkelt för dig och låt oss ta hand om hela arrangemanget från vigsel till fest och övernattning. Du kan också välja ut de delar av arrangemanget du vill ha hjälp med. Vi hjälper er att skräddarsy bröllopet utifrån era önskemål och tankar. Er vigsel kan förrättas i någon av de kyrkor som finns i trakten. Ni kan även abonnera hela herrgården och viga er i vår vackra miljö. Vi förmedlar gärna kontakter till florist, fotograf och musiker.

Vill du gifta dig i en enklare gammaldags miljö har vi magasinet på egendomen som vi ofta hyr ut för bröllop och fester. Här sitter ni bekvämt upp till 80 gäster. De 2 våningarna delas ofta upp – en för dans och musik och en för bankettdukningen. Vi har bar, kyl, el och andra installationer på plats. Bjud dina gäster på en historisk upplevelse i vår natursköna omgivning.

Flera av våra gäster vill ha hjälp med planeringen och vi kan bistå med dekoration, blomsterarrangemang, brudbukett, dukning mm i samarbete med våra samarbetspartners lokalt.

Lång erfarenhet av bröllop visar att det bästa är att träffas för att diskutera era behov och önskningar. Du är välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!


Alternativ Vi hjälper er att planera er dag

Blommor


Bröllopsbukett, dekorationer och andra detaljer är det som gör er dag extra fin och minnesvärd.

Fotografering


Föreviga ert bröllop med bilder som påminner er om dagen ni valde att säga ja till varandra.

Bandet


Liva upp festen efter vigseln med musik och dans antingen med DJ eller något lokalt band.

Bröllopstårtan


En detalj som alla gäster garanterat minns från er dag är tårtan. Låt oss vara med och göra den oförglömlig!

Boka ditt bröllop nu!


Vill du se mer? Du kan också titta på

Bed & Breakfast

Vi erbjuder boende och vistelse i en unik 1700-tals miljö. Med en historisk atmosfär i en naturlig miljö garanterar vi minnesfulla stunder.
Mer information

Konferens & Events

Hos oss träffas ni i en annorlunda miljö och blir ostörda i era samtal och tankar. Välkomna på styrelsemöte, privata affärsluncher mm.
Mer information

Middagar & Möten

Låt oss servera er en meny ni själva är med och bestämmer eller låt oss överraska er. Vi både lagar mat och tar in catering beroende på antal gäster och önskemål om menyn.
Mer information

Aktiviteter

I vår närhet finns det massor med olika friluftsaktiviteter vi kan rekommendera. Andas frisk luft och umgås i naturen blir lätt en del av er vistelse här. Fråga oss så berättar vi mer!
Mer information

Följ oss!


Please enter your email